Over VD&P

Over VD&P

Wij zijn een jong en dynamisch juristenkantoor, gespecialiseerd in debiteurenbeheer, incasso, het innemen van leaseobjecten en juridische advisering en procesvoering. Als een incasso moet worden vervolgd met een gerechtelijke procedure, dan geven wij daar onmiddellijk invulling aan. Wij adviseren tevens op diverse rechtsgebieden, zoals arbeidsrecht, huurrecht, contractenrecht en vennootschapsrecht.

Dankzij onze kennis en ervaring bieden wij u een effectieve totaaloplossing. U kunt het gehele traject, van debiteurenbeheer tot juridische procedures, aan ons uitbesteden, zonder dat dossiers overgedragen hoeven te worden. Dat heeft belangrijke voordelen: u heeft één aanspreekpunt binnen ons kantoor en wij hebben korte communicatielijnen. Daardoor bent u altijd verzekerd van een snelle terugkoppeling.

VD&P juristen maakt deel uit van de veelzijdige en internationaal opererende onderneming Venture Group. Deze onderneming is actief in verschillende vakgebieden en telt wereldwijd meer dan 1000 werknemers.